s/y Tootiki | SMBK | Wasa 530 #2
http://tootiki.se/Tootiki/Uthyrning

Uthyrning

Att segla är en fantastisk upplevelse! Och det oavsett väder och vind. Vid svaga vindar blir det en fantastisk njutningsfull segling och blåser det mer brukar adrenalinet hos de flesta stiga och helt nya erfarenheter som stärker gemenskap och samarbete erhålls. Dessutom brukar seglingar ofta gå till platser där de flesta inte har varit förut vilket ger ytterligare en dimension till upplevelsen.

Det ställs inga krav på dem som seglar med gällande förkunskaper! Vi förklarar pedagogiskt vad vi gör, vad som behöver göras, hur det skall göras samt när det skall göras.

I princip så bestämmer ni allt. Mål, inriktning, uthyrningsperiod och allt annat bestämmer ni (vi bistår gärna med förslag).

Tootiki är en långfärdsutrustad segelbåt för segling till alla delar av världen. Hon är byggd, inredd och utrustad för att seglas långt utan att göra avkall på komfort, bekvämlighet och utrustning!

Tootiki hyrs endast ut inklusive skeppare samt en kock/deckhand om så önskas eller bedöms behövas. Naturligtvis innehar alla våra skeppare av Transportstyrelsen godkänd utbildning för denna typ av passagerarfart. Max antal passagerare är 12 vid dagsturer och 10 då övernattning ombord ingår.

Några förslag på olika seglingar

Tootiki är utrustad med bland annat

Kontakta oss

Kontakta Thomas Lundgren för mer information och en diskussion kring ett upplägg och därefter ett anbud helt i enlighet med era önskemål.

Uppdaterad: 2010-12-15 22:48