s/y Tootiki | SMBK | Wasa 530 #2
http://tootiki.se/Tootiki/Tillsalu

Till salu

Nedan finns listade en del saker vi har till försäljning.

Intresserad? Kontakta Thomas eller ring 0733-31 22 00.


Iridium-telefon 9505A

Med extern antenn, 12V-laddare och 230V-laddare (svensk-kontakt). Utan abonnemang.

PRIS: 2500 kronor

Propeller

Vi bytte propeller för några år sedan och säljer nu vår gamla.

Skicket på propellern är "helt okej" och den är fullt användbar. Men några av kuggarna på bladen (inne i propellerhuset) är lite skadade. Nya blad finns naturligtvis att köpa om man vill byta. I övrigt finns där inga skador på propellern och som sagt - den fungerar utmärkt att använda som den är.


Propellern är rengjord och helt tömd på fett och endast lätt ihopskruvad och kan därmed lätt inspekteras av spekulanter.

PRIS: 5000 kronor

Bensintank

Vi har bytt till en mindre tank som är lättare att hantera då vi aldrig kör så länge med RIB:en att vi behöver ha med oss 25 liter bensin på en tur.

PRIS: 100 kronor

Gasolspis

Efter viss vånda valde vi att uppgradera vår spis till en helt ny där det är lätt att få tag i reservdelar och ugnen har en termostat i sig istället för att man manuellt reglerar brännaren. Force 10 är ett extremt kvalitetsfabrikat för marina gasolspisar. Bättre går sannolikt inte att hitta. Vi bytte till en ny Force 10.

Mått m.m. för dagens modell finns här:

Det som skiljer denna ifrån vår är att den stora plattan sitter längst in på spisen, ugnsluckan är helt i stål, handtaget är av trä och ugnen har ingen termostatreglering av värmen.

Vår ugn har följande brister:

Spisen är i övrigt i utmärkt skick. Inget rost över huvud taget. Alla brännare brinner bra, stabilt och slocknar inte. Spisen är komplett med galler, kastrullhållare, fästen för upphängning.

PRIS: 2500 kronor

Ankarspel

Anchormatic - bandankarspel

PRIS: 2500 kronor

Äldre stora segel

Perfekta för att ha som skuggskapare på en större tomt...

PRIS: 1000 kronor/segel

Autohelm-instrument

Exklusive givare.

PRIS: 500 kronor/instrument

Uppdaterad: 2020-10-17 17:54