tootiki


På Svenska?In English?Auf Deutsch?


 

Långfärdsnyheter

Långfärdsnyheter är ett helt fritt och gratis så kallat nyhetsbrev (mailinglista) vars innehåll är kortfattade blandade svenska och internationella nyheter. Dessa skickas ut via mail cirka två gånger per månad i enklast tänkbara form som ren text anpassat för långsamma kommunikationssätt så som radio och satellittelefon.

Har du synpunkter på Långfärdsnyheter eller vill vara med och skriva nyheter till nyhetsbrevet så kontakta Thomas Lundgren.

De nyheter som skickas ut kommer att vara en blandning av större nyheter ifrån världen och Sverige samt lite politik, ekonomi, sport, teknik, kultur, aktuell samhällsinformation och skvaller. Målet är att ge läsaren en översikt om vad som har hänt eller pågår. Målet är inte att ge några djupa analyser eller en total rapportering av något.

Den email-adress som står som avsändare på utskicken är langfardsnyheter@googlegroups.com. Det går inte att skicka några meddelanden till denna adressen.

Nyheterna

Påbörja prenumeration

Det finns tre metoder att påbörja prenumerationen av detta nyhetsbrev.

Metod 1 - Fyll i din mail-adress nedan i rutan nedan och klicka sedan på "Påbörja!"-knappen. Efter en kort stund så finns det ett mail till dig med en länk i som du måste klicka på för att godkänna prenumerationen. Innan du har klickat på denna länk är inte prenumerationen påbörjad.

Metod 2 - Skicka ett mail till:

Metod 3 - Surfa in på Långfärdsnyhetes hemsida på Google Groups och påbörja din prenumeration därifrån.

Avsluta prenumeration

För att avsluta din prenumeration så skickar du ett mail till adressen nedan så avslutas din prenumeration omedelbart. Observera att du måste skicka mailet ifrån den mailadress som nyhetsbrevet har skickats till.




Till början | Skriv ut
Ändrad: 2010-04-25 22:47 / Visad: 1251 gånger.